algo de nubes
  • Màx: 16.98°
  • Mín: 11.11°
16°

PP i PSOE pactaren fins i tot l'ús de micros i plànols al debat televisiu

La candidata d'EU-EV, Marisol Ramírez, penja l'acord a la seva web

Q.T. Palma.

Els quatre candidats al Congrés per Balears que demà participaran en el debat televisat (21.45 hores) tindran apagat el micròfon quan els altres parlin i només seran enfocats quan tinguin la paraula. «El torn de rèplica serà a costa del temps que tenim per explicar el nostre programa i fins i tot els enquadraments estaran decidits abans». Així ho feu públic ahir la candidata d'EU-EV, Marisol Ramírez, que exposà a la seva web -www.marisolramirez.com- el document pactat entre PP i PSOE, que van assumir la resta «perquè o acceptam o no sortim a la foto».

La candidata, que ahir presentà el seu programa pels joves a la seu del Consell de la Juventut, també explicà que «el paper de la nostra televisió pública és limitar a posar els focus i els endolls perquè, fins i tot el realitzador, ha estat subcontractat per a l'ocasió». El document pactat deixa clar que durant les dues hores de debat només podran ser al plató el personal tècnic. La resta just podran entrar en els dos descansos de 5 minuts.

«Sé que m'estic saltant les normes, fent públic aquest document intern sobre les condicions absolutament antidemocràtiques d'un debat a dues setmanes de les eleccions que es pretenia plural i lliure», admet Ramírez, qui acabà la seva exposició preguntant: Acceptam el debat? O, que juguin ells a la seva bruta política? Debatem-ho ja que ells no s'atreveixen».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.