algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.71°
17°

Un incendi destrueix part d'un setè pis a l'avinguda Sant Ferran de Palma

Els sanitaris del 061 hagueren d'assistir tres persones per inhalació de fum

61548
El foc s'inicià a un àtic de l'edifici de l'antic mercat municipal de Sant Ferran.

Quan eren poc més de les 13.30 hores d'ahir s'inicià un incendi en un setè pis de la finca ubicada just sobre l'antic mercat municipal de Sant Ferran de Palam, que provocà una densa columna de fum visible des de mitja Ciutat.

Els serveis d'emergència van rebre una gran quantitat de cridades de veïns alertant del sinistre i en breu nombrosos efectius del Cos Nacional de Policia, Policia Local de Palma i Bombers de Palma es van desplegar per aquella zona, com també diverses ambulàncies del 061 en previsió que hi pogués haver ferits.

L'habitatge on es va iniciar el foc és en una finca de vuit altures, a l'avinguda Sant Ferran, cantonada amb Jeroni Alemany. Es tracta d'un setè pis amb una gran terrassa que té una coberta d'uralita. Pel que sembla, el foc va començar en aquest sostre. En el moment en què es generà el foc no hi havia ningú a l'interior de l'habitatge i la filla de la propietària explicava que: «No sabem com es pot haver produït el foc, perquè no hi havia ningú dins, ni hi havia res encès».

Els agents del Cos Nacional de Policia i de la Unitat d'Intervenció Immediata de la Policia Local pujaren fins al setè pis per les escales de l'edifici, mentre que els bombers van accedir a l'habitatge per la façana amb un camió escala. Els veïns del pis del costat i de la planta superior van ser desallotjats, mentre que els dels pisos inferiors no, encara que la majoria d'ells va baixar al carrer.

Els sanitaris del 061 van assistir tres persones per inhalació de fum, encara que el seu estat no era greu. Només, per precaució, va ser traslladat fins a un centre sanitari proper un dels veins afectat pel fum, a causa que pateix problemes cardíacs.

La circulació per l'avinguda Sant Ferran, entre els carrers Francesc Martí i Mora i Pasqual Ribot, quedà tallada fins a les 15.00 hores, quan van concloure les tasques d'extinció. Poc abans, devers les 14.30 hores, els veïns que havien baixat al carrer ja van ser autoritzats a tornar als seus domicilis.

La terrassa i una habitació del setè, on suposadament començà l'incendi, quedaren completament destrossades. Part de l'interior de la casa es veié afectada pel fum. La coberta de la terrassa del pis del costat també quedà danyada per les flames.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.