cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 21°
27°

L'Auditori acull una mostra sobre el vessant més amè de la ciència

L'exposició es va inaugurar ahir i està organitzada per la CAM

M.RAMIS. Alcúdia.

L'Auditori d'Alcúdia acull des d'ahir horabaixa i fins al pròxim 16 de març l'exposició Los imposibles de la Ciencia, una mostra organitzada per la Caja de Ahorros del Mediterráneo (CAM), que ofereix al visitant el vessant més amè de la ciència. Ahir horabaixa, el director territorial de la CAM, Joan Ventanyol, juntament amb el director de zona, Joan Nigorra, i els directors de les oficines del municipi d'Alcúdia, Joan Perelló i Antoni Payeras, van inaugurar l'exposició, on també van assistir el batle d'Alcúdia, Miquel Ferrer, i els regidors Pere Malondra i Melchora Gómez.

El regidor de Cultura, Pere Malondra, va destacar el caràcter didàctic de l'exposició, que estarà oberta fins al proper 16 de març. Per la seva part, el director territorial de la CAM va manifestar que des de l'entitat «estam a la disposició del municipi d'Alcúdia per poder fer projectes junts», a més de recordar que ja havien col·laborat en altres projectes. Finalment, el batle, Miquel Ferrer, a més d'augurar l'èxit de l'exposició, va voler agrair la tasca en política social que du a terme la CAM en el municipi.

La mostra respon a la idea de dissenyar una exposició que barrejàs la Ciència impossible amb la Màgia possible i la Màgia evident amb la Ciència que obre els ulls als seus trucs. Així, Los imposibles de la Ciencia ofereix un recorregut per alguns dels trucs de màgia més coneguts de la història i demostra que, per més sorprenents que semblin, tots tenen molt de truc i res de màgia, perquè absolutament tots tenen una explicació científica. Entre d'altres temes, Los imposibles de la Ciencia tracta la levitació, les lleis de Mendel, la transmutació atòmica, el làser, les esferes de Mageburgo o les antenes parabòliques, entre d'altres. A més, a Los imposibles de la Ciencia cada mòdul ofereix diferents propostes d'experimentació científica totalment interactives. Aquesta exposició vol descobrir als visitants, de manera didàctica i sense trucs, les respostes que dóna la ciència.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.