algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
14°

Un motorista mor a Palma atropellat per un cotxe que ignorà un semàfor

El conductor del turisme, que va ser detingut, donà positiu en el test d'alcoholèmia

101478
El cos del motorista, que morí a l'acte, jeia en terra.

Eren les 23.56 hores de dimecres, quan un jove de 36 anys, Sebastià Pascual, perdia la vida en un tràgic accident de trànsit ocorregut a la plaça del Fortí de Palma. Sebastià conduïa una motocicleta marca Honda VFR de 750 centímetres cúbics i circulava per via Portugal direcció al carrer Ramón y Cajal. En aquells instants i segons les primeres investigacions policials basades en les declaracions de testimonis directes, el conductor d'un vehicle que circulava pel carrer Rafael Rodríguez Méndez cap a via Alemanya va ignorar un semàfor en vermell, va impactar contra la motocicleta i va causar la mort del motorista a l'acte.

Fins al lloc dels fets es desplaçaren ràpidament dotacions de la Policia Local de Palma i una UVI mòbil, els sanitaris no pogueren fer res per salvar la vida del jove. Els agents desplaçats fins al lloc de l'accident realitzaren el corresponent test d'alcoholèmia al conductor del turisme, que donà positiu en una primera prova amb 0'64 mg/l i en segona instància, en la prova de contrast marcà 0'68 mg/l.Així, el conductor va ser detingut per conduir sota els efectes de l'alcohol i fou traslladat fins a les dependències municipals a la caserna de Sant Ferran, on encara és als calabossos. La unitat nocturna descartà prendre-li declaració, ja que el detingut no es trobava en les condicions òptimes i necessàries per oferir la seva versió dels fets. L'acusat es passà la primera nit plorant als calabossos.

Ja ahir, el conductor, que en un primer moment havia decidit no declarar davant de la Policia, va canviar d'opinió a darrera hora i, en presència del seu advocat, va prestar declaració en primera instància davant dels agents.Al llarg del dia d'avui, l'home serà presentat davant del jutge de guàrdia als jutjats de via Alemanya. L'arrestat s'enfronta als càrrecs d'homicidi imprudent i un delicte contra la seguretat viària. La pena estipulada per a aquest tipus de sancions oscil·la, d'un a quatre anys de presó, com també una sanció econòmica.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.