algo de nubes
  • Màx: 13.38°
  • Mín: 7.77°
12°

Un pròxim estudi de mobilitat reordenarà el trànsit rodat en tots els nuclis del terme municipal

V.M. Palma.

L'Ajuntament d'Andratx reordenarà el trànsit en tots els nuclis del terme municipal, d'acord amb les recomanacions d'un estudi de mobilitat que es realitzarà en els pròxims mesos.Es tracta d'un document que analitzarà com funcionen tots els mecanismes de transport al municipi, i assenyalarà com s'han de millorar tant els fluxos de trànsit com l'aparcament i el transport públic. En la junta de govern local, l'equip de govern aprovà les bases per contractar l'assessoria externa que elaborarà l'estudi. El document es troba en la contractació municipal i es licitarà en les pròximes setmanes.

La tinent de batle de Seguretat, Isabel Alemany, afirma que aquest tipus de mesures són necessàries pel gran creixement d'Andratx dels darrers anys i, sobretot, per la falta de planificació d'aquest creixement. Així, l'edil assenyala que molts dels desenvolupaments nous que s'han registrat a Andratx, s'han fet sense places d'aparcament. «S'ha crescut molt, però els carrers encara són estrets. On abans havien d'aparcar deu vehicles ara n'hi ha vint», assegura.

Precisament, l'aparcament és un dels problemes principals als quals haurà de respondre l'estudi de mobilitat, segons Alemany. Concreta ment, la regidora indica dues zones especialment sensibles: el Port i el centre d'Andratx, unes àrees on és molt complicat aparcar. El Consistori estudia la construcció d'un pàrquing subterrani al centre, al qual se n'hauria d'afegir un altre a Sant Elm.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.