algo de nubes
  • Màx: 20.14°
  • Mín: 13.46°
19°

Arrestat per robar fotos eròtiques a l'exal·lota d'un amic i fer-li xantatge

El detingut amenaçà la jove de fer arribar les imatges als seus pares

G.P. Palma.

La Policia ha detingut un home després d'haver inciat una investigació arran d'una denúncia presentada per una jove, que afirmava que era víctima d'amenaces d'un desconegut que havia irromput en el seu compte de messenger, i que li assegurava que tenia fotos eròtiques i vídeos pornogràfics d'ella amb el seu antic company sentimental. El desconegut amenaçava la jove de fer arribar aquests arxius els seus pares o la seva parella actual si no accedia a les seves pretensions.

Els agents contactaren amb el company anterior de la denunciant i aconseguiren identificar el presumpte autor de les amenaces. El sospitós, identificat com a José Manuel A.S., de 36 anys, i que posteriorment fou detingut pels agents, té coneixements avançats d'informàtica. Una vegada va reparar l'ordinador de l'excompanya de la denunciant i li va robar direccions de messenger d'amigues, com també fotos o enregistraments compromesos d'aquestes. José Manuel A.S., a qui s'imputa un presumpte delicte de descobriment i revelació de secrets, contactà valent-se de noms falsos amb desenes de persones, la majoria de les quals són dones, mitjançant les adreces de messenger que havia aconseguit de manera fraudulenta.

D'aquesta manera, el detingut informava les dones afectades que tenia en el seu poder els enregistraments i s'oferia a ajudar-les si elles satisfeien determinades exigències, que en alguns casos arribaven a incloure cites personals, o bé informació compromesa del seu amic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.