algo de nubes
  • Màx: 19.01°
  • Mín: 9.02°
18°

Un indigent sofreix cremades greus en un incendi a l'antic canòdrom de Palma

El ferit quedà adormit amb una espelma encesa i hagué de ser evacuat a l'hospital Vall d'Hebron

92084
Un amic del ferit, a la porta de l'habitació d'aquest. | G.P.

G.P. Palma.

Un home que viu a l'antic canòdrom de Palma sofrí cremades greus en un incendi que comença dissabte cap a les 23.20 hores. El ferit, de devers 45 anys, va ser evacuat inicialment a Son Dureta amb una ambulància del 061, però a causa del seu delicat estat es decidí traslladar-lo a l'hospital de la vall d'Hebron de Barcelona, on quedà ingressat a la unitat de cremats. Fonts sanitàries indicaren que presentava cremades de segon i de tercer grau en el 50% del seu cos.

El ferit viu en la indigència en companyia d'un grup de persones a l'antic canòdrom palmesà. Cada una ocupa una petita part de les instal·lacions, que es troben completament abandonades. Un amic del ferit contava ahir que tots dos fan de guardacotxes al carrer de Carles I i pels voltants del canòdrom, des de fa 12 anys. Explicà també que «Antonio -la víctima- quedà adormit a la seva habitació amb una espelma encesa, i per aquest motiu es produí l'incendi. Vàrem anar a demanar ajuda i la Policia va venir molt aviat, els agents l'ajudaren a sortir i després arribaren els bombers i l'ambulància».

A més d'auxiliar el cremat, els efectius del Cos Nacional de Policia començaren una investigació per aclarir els fets. Els Bombers de Palma s'encarregaren de les tasques d'extinció, que duraren devers 45 minuts. Mentrestant, els sanitaris del 061 tractaven d'estabilitzar el ferit, conduït inicialment a Son Dureta, i després, a Barcelona amb avió ambulància.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.