cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 19°
19°

El Bloc vol que Rotger expliqui els canvis del mercat cobert

Diuen que s'ha demolit un forjat de formigó sense cap explicació

M.NADAL. Inca.

Els regidors del Bloc a l'Ajuntament d'Inca, Antoni Rodríguez i Andreu Caballero, van demanar ahir que «el batle, Pere Rotger, doni la cara i expliqui una vegada per sempre tots els canvis realitzats en el projecte del mercat cobert». Des del Bloc, van realitzar aquesta petició després de veure «que els obrers han demolit un tros de forjat de formigó on havia d'instal·lar-se un muntacàrregues», segons va dir Caballero, qui va continuar assegurant que «amb aquesta actuació ja s'ha modificat el projecte per enèsima vegada».

En aquest aspecte, els regidors del Bloc van assegurar que «si es pot tallar el forjat i modificar el projecte amb tanta facilitat, no entenem perquè no resolen el problema del carrer Born. Si poden tallar el forjat, també podran tallar el formigó del mur per poder obrir el carrer Born amb la plaça del mercat cobert».

Per aquestes raons, des del Bloc consideren que l'Ajuntament hauria de rescindir el contracte amb l'empresa constructora. «Hi ha hagut massa errors durant l'execució d'aquestes obres del mercat cobert i no entenem perquè el PP continua aferrant-se a aquesta empresa, per la qual cosa consideram que o s'ha de rescindir el contracte o el batle hauria de presentar la seva dimissió», digué Rodríguez.

«No pot ser que ningú no sàpiga què passa amb les obres del mercat cobert. El Consell de Mallorca posà un requeriment a l'Ajuntament i hi ha més de 600 denúncies de particulars que no han estat contestades», segons manifestà Caballero, que continuà dient que «no pot ser que el batle continuï fent el que vulgui i que els veïns d'Inca no puguem replicar, ja que això és un insult a la democràcia i al sentit comú».

D'altra banda, els nacionalistes recordaren que «amb la invasió de l'obra al carrer Born, s'han guanyat uns 120 metres construïts per planta, pel fet que s'ha incrementat molt la superfície construïda del futur supermercat i de la zona d'aparcaments, a canvi de construir a damunt un tros del carrer Born».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.