algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
15°

Cort adaptarà per a minusvàlids les voravies de 12 barriades en 4 anys

El 2008 executarà les zones del Fortí, Camp Serralta i Son Cotoner

Totes les voravies d'una dotzena de barriades ubicades en la circumscripció que limita des de la Riera cap endins de la via de cintura -la zona de ponent- estaran adaptades als minusvàlids en el transcurs d'aquests 4 anys de mandat. L'Ajuntament de Palma començarà per aquesta demarcació perquè entén que és l'àrea de Ciutat que presenta més dèficits en aquests aspecte, ja que fins ara no s'hi havia fet actuació d'aquesta mena. Si més no així ho afirmà el cap de servei de Viabilitat de Cort, Manuel Palomo. Per a aquest 2008 hi ha pressupostats uns 200 mil euros només per rebaixar les voreres que hi ha als passos de vianants dels barris de Son Cotoner, Camp d'en Serralta i el Fortí.

Aquesta no serà l'única actuació enfocada a l'eliminació de les barreres arquitectòniques de la capital. Segons la directora general d'Infraestructures, Virgínia Abraham, l'Ajuntament realitzarà altres obres puntuals en barriades depenent de les peticions que realitzin les associacions de discapacitats. Per a això disposa d'una inversió global de prop de 800.000 euros en el pressupost d'enguany «per millorar l'accessibilitat a la ciutat, en actuacions que prioritzen els edificis municipals i a les principals vies comercials de la ciutat, on es rebaixaran les voreres i adequaran els passos per a vianants», especificà Abraham. En aquest moment ja s'estan escometent obres a les voreres dels carrers Jaume III, Protectora i Bonaire.

El mateix Palomo aclarí que l'única zona amb les voravies més o menys adaptades és la que inclou la franja de Llevant, els carrers Joan Maragall, Aragó i Eusebi Estada. El cap de servei també admeté que fins ara sols s'havien fet actuacions esporàdiques en barris com el Vivero, l'Arenal o les Meravelles, i reconegué que hi ha zones com Gènova i el Terreno que seran «complicades» d'adaptar per l'orografia del terreny.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.