cielo claro
  • Màx: 22.25°
  • Mín: 13.08°
22°

El Govern valora el «missatge molt positiu» de la Cimera en promoció

Destaca els titulars «significatius» apareguts a la premsa alemanya

LL.P. Palma.

El Govern de les Illes valora de manera «molt positiva» l'organització a Palma dijous passat de la Cimera hispanoalemanya entre els governs dels dos estats, en què l'Executiu autonòmic, així com l'Ajuntament de Palma, participaren activament com a amfitrions.

El conseller d'Economia, Hisenda i Innovació, Carles Manera, que ahir exercí de portaveu després del Consell de Govern en absència de Margarita Nájera, considerà que els actes emmarcats en la reunió encapçalada per José Luis Rodríguez i Angela Merkel transmeteren un «missatge molt positiu» per a la promoció turística de les Illes Balears, «i de Mallorca de manera molt particular».

En aquest sentit Manera destacà que la Cimera aconseguí una «important dimensió» i de forma especial a la premsa alemanya, «on en els seus diaris, en major a menor mesura, han aparegut titulars destacats i significatius» sobre la trobada celebrada a Palma». El conseller en subratllà un que indicava que «Merkel juga a casa», que segons transmet, el «món de Balears és proper a Alemanya». De fet, el titular apuntat fou el majoritàriament utilitzat per la premsa alemanya, extret d'una frase pronunciada per Zapatero. Segons periodistes alemanys consultats ahir per aquest diari, els mitjans espanyols, especialment les televisions, han dedicat molta més informació a la Cimera que els del seu país.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.