muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Un jove que n'apunyalà un altre a Gomila accepta cinc anys de presó

El fiscal, que demanava inicialment 8 per a l'acusat, rebaixà la petició

A.A. Palma.

A la secció 2 de Palma va ser jutjat i condemnat ahir, Pedro Fernando.V.Z, com a autor del delicte d'homicidi en grau de temptativa. El condemnat es trobava reclòs en el centre penitenciari de Palma des que el passat mes de juny assestà una punyalada a un jove amb intencions de matar-lo en les immediateses de la plaça Gomila de Palma.

La víctima, a conseqüència de la ferida que li va produir la navalla de 10cm, va sofrir greus perforacions abdominals i intestinals, que li haguessin suposat la mort si no arriben a intervenir els serveis d'urgència.

En la vista d'ahir, la defensa del condemnat, va prestar la seva conformitat amb el sol·licitat pel Ministeri Fiscal en el seu escrit d'acusació. Ara bé, la pena de 8 anys de presó que sol·licitava el fiscal, fou rebaixada a 5 anys, ja que se li aplicà l'atenuant d'anar sota efectes de l'alcohol durant l'agressió.

A més de la condemna, l'acusat haurà de pagar a la víctima, pel tractament de les lesions que li duraren 80 dies, la quantitat de 7.350 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.