muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.33°
12°

El PP proposa estudiar la viabilitat de crear un aparcament subterrani

El creixement de població provoca la manca d'espai per a vehicles

M.NADAL. Santa Maria.

El PP de Santa Maria va proposar, durant el darrer ple municipal, celebrat dijous a vespre, «que es realitzi un estudi sobre la viabilitat de poder construir un aparcament subterrani a la plaça Nova, com un punt cèntric del municipi i proper a la nova zona de creixement prevista», segons va explicar la portaveu popular, Antònia Estarellas.

Aquesta petició es va demanar per la gran falta d'aparcaments que té el municipi de Santa Maria en el centre del poble, «sobretot després del gran creixement urbanístic que pateix el poble», segons va dir Estarellas, que va continuar explicant que «a causa que encara no s'han modificat les Normes Subsidiàries, els nous habitatges que s'han construït no estan obligats a tenir aparcaments, per la qual cosa ha augmentat notablement l'estacionament de vehicles al poble». Aquesta proposta va ser donada perquè «creiem que hem d'estudiar solucions abans de tenir el problema».

D'altra banda, la portaveu del PP a Santa Maria, Antònia Estarellas, manifestà que «si s'opta per construir un aparcament subterrani no s'utilitzarà gens de terreny de poble, per la qual cosa no es lleva cap ús a la superfície». Encara que la proposta del PP no va tenir el suport de l'equip de govern per no acceptar només la ubicació a la plaça Nova del possible aparcament, l'Ajuntament sí que tindrà en compte la possible creació d'un pàrquing subterrani en el municipi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.