cielo claro
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.32°
19°

El nou reglament del mercat farà «que s'enfonsi», segons el PP-CC

El poble formarà part de l'associació de «viles termals» de l'Estat

J. SOCIES. Campos.

El grup de l'oposició a l'Ajuntament de Campos, format per PP-CC, criticà les mesures d'UM-CpC pel que fa al nou reglament de mercats, que s'aprovà en la sessió plenària de dijous vespre amb els vots favorables dels regidors de l'equip de govern municipal.

Amb les noves mesures aprovades per la Sala, la portaveu del PP-CC, Margalida Ginard, creu que «aquestes mesures provocaran que el mercat s'enfonsi, en lloc de fomentar mesures per donar-li més força. El nostre grup popular creu que el fet de fer pagar als venedors mig any per avançat no és una cosa lògica». «Nosaltres férem tota una sèrie de propostes i no en van acceptar cap; trobàrem les portes tancades com sempre», manifestà Ginard.

Entre les queixes del grup PP-CC al nou reglament de mercats, critiquen que s'obligui a muntar les paradetes de set a vuit, i que a les 14 hores s'hagin de desmuntar. «Aquests són horaris massa restrictius i tampoc van a favor dels comerços ni dels bars del poble», digué Margalida Ginard. Aquestes directrius marcades pels responsables de l'equip de govern municipal pretenen dotar els mercats d'un reglament i ajudar a millorar-ne el funcionament, tant quan hi ha mercat en dia feiner -els dijous- com en dissabte.

Pel que fa a la resta de punts de la sessió plenària, que es dugué a terme dijous vespre, es va aprovar el reglament de la Junta Local de Seguretat, com també es va donar el vistiplau inicial al reglament de prestacions econòmiques de serveis socials. Aquests dos punts foren aprovats amb els vots dels membres de l'equip de govern municipal, format per Unió Mallorquina i Campos pel Canvi, i el vot favorable del PP pel que fa a la junta de seguretat i el seu vot contrari en l'altre punt de l'ordre del dia.

En el torn de precs i preguntes, la portaveu del l'únic grup de l'oposició, PP-CC, va voler deixar constància en l'acte del dia del premi aconseguit per la piscina municipal gràcies a la bona accessibilitat que presenta l'edifici.

Així mateix, la venda d'un solar al costat del Punt d'Atenció Continuada també va ser introduïda per la portaveu del grup popular, Margalida Ginard, qui va assenyalar que «aquesta seria una bona oportunitat per a l'Ajuntament de Campos, perquè adquirir aquest solar contigu al centre seria una bona eina per tal d'utilitzar-lo el dia de demà».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.