algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Un home apunyala set vegades la seva dona embarassada a sa Pobla

La víctima, que ahir a la nit estava sent operada en estat molt greu, li va dir que volia separar-se

89800
El segon pis on van ocórrer els fets està ubicat al carrer Gran. | M.R

Una dona marroquina de 32 anys estava sent operada ahir a la nit a l'Hospital d'Inca en estat molt greu després que el seu marit li assestàs set punyalades quan ella li comunicà que volia separar-se. La dona està embarassada de dos mesos. L'intent d'assassinat va tenir lloc poc després de les sis de l'horabaixa, en un segon pis del número 158 del carrer Gran a sa Pobla. La dona comunicà al seu espòs que volia separar-se i s'inicià una violenta discussió entre ambdós.

Mohamed K., de 37 anys, s'enfurismà i agafà de la cuina un ganivet. Després tornà a l'habitació, s'abalança sobre la seva dona i la començà a apunyalar. L'arma sembla ser que es trencà i l'agressor esgrimí un altre punyal i va continuar amb l'atac. A la casa, en aquell moment, es trobava el germà de la víctima, que en escoltar els crits va córrer a l'habitació i ajudà la seva germana.

Un veí sentí els crits d'auxili i es posà en contacte amb la Policia Local de sa Pobla, els agents de la qual van ser els primers que arribaren al carrer Gran. A continuació, s'hi personà la Guàrdia Civil, que finalment es va fer càrrec de la investigació.

La víctima estava coberta de sang i una de les punyalades li havia destrossat un braç. Presentava unes altres tres ganivetades d'importància i tres de més superficials. L'agressor es trobava a l'habitatge, en estat de schok, i no es va resistir. Els dos ganivets foren intervinguts, plens de sang, i van ser traslladats a la caserna com a prova.

Una UVI mòbil del 061 va acudir fins a aquesta direcció de sa Pobla i els sanitaris van estabilitzar in situ la magribina, l'estat de la qual era preocupant. Després la van evacuar fins a l'Hospital d'Inca, on al tancament d'aquesta edició estava sent operada d'urgència. Els facultatius li feren diverses ecografies que constataren que el fetus es trobava fora de perill.

Els investigadors traslladaren el detingut fins a la caserna i van prendre declaració al germà de la víctima, la intervenció del qual evità el crim. La Guàrdia Civil té la certesa que Mohamed pretenia acabar amb la vida de la seva esposa, ja que va utilitzar dos ganivets i només va deixar d'apunyalar-la quan va aparèixer el seu germà. Avui està previst que presti declaració l'acusat, que no tenia antecedents.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.