nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

El foc destrueix part d'un supermercat i afecta diversos locals i pisos a Alaró

L'incendi s'inicià de matinada en uns cartons i ara la Guàrdia Civil investiga el seu origen

99760
L'accés als cinc apartaments va quedar destruït per les flames i es va precintar per seguretat.

Alaró va viure ahir la seva nit particular de foc, i no precisament de festa. Un incendi destruí part d'un supermercat i afectà cinc pisos, un bar i un locutori.L'incendi es declarà devers les cinc de la matinada, al carrer dels Germans Perelló. En poc temps les flames es propagaren al supermercat Syp, al bar Es Racó, a un locutori i a cinc pisos limítrofs.

«El ca ha començat a lladrar i hem vist que hi havia fum pertot. Hem hagut de sortir per la finestra», explicava una de les llogateres evacuades. Als pisos afectats només s'hi pot accedir per una escala, al buit de la qual el supermercat hi posa cartons i plàstics. Fou allà on començà el foc. De sobte, unes grans flames alarmaren els veïnats, que avisaren els serveis d'emergència. Els Bombers i la Guàrdia Civil hi arribaren primer i després, ja a primera hora del matí, s'hi afegí la Policia Local.

Els desperfectes eren nombrosos i els pisos de damunt el supermercat foren desallotjats. La façana de pedra quedà ennegrida i la Sala, al matí, hi instal·là una escala per als desallotjats que tenien la necessitat imperiosa de recollir estris de les seves cases. L'únic accés de l'escala quedà precintat, pel risc d'enfonsament.

Joan Simonet, el batle d'Alaró, visità els immobles afectats i, per la seva banda, la Policia Judicial de la Guàrdia Civil investiga per què es cremaren els cartons i no descarta cap hipòtesi, fins i tot que l'incendi fos intencionat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.