algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

La nova ronda de circumval·lació de Portopetro millorarà la comunicació entre tots els nuclis

G.M. Santanyí.
La ronda de circumval·lació de Portopetro ja és una realitat i constitueix una gran millora pel que fa a la comunicació entre els distints nuclis de població del municipi. Les obres es varen iniciar el mes de febrer del 2007 i ahir foren inaugurades amb un cert retard pel batle de Santanyí, Miquel Vidal, i la resta de regidors de l'Ajuntament.

La ronda de circumval·lació s'ha construït amb l'objectiu de desviar el trànsit rodat, que fins ara passava per dins el nucli urbà i la primera línia de Portopetro, per poder arribar a diferents nuclis de població. Així, la via de cintura connecta la carretera de Cala d'Or amb la de Cala Mondragó.El projecte ha previst la construcció de dues rotondes, una a la carretera on s'inicia el tram cap a Cala d'Or i una altra en el camí cap a Cala Mondragó, una vegada passat el sòl urbà de Portopetro.

La carretera té com a principi i fi les dues rotondes. La seva longitud és de 718'70 metres, amb calçada de 7 metres i voravia d'1'50 metres. La il·luminació de les rotondes es projecta amb fanals de 10 metres d'altura i lluminàries de vapor de sodi de 250 w. La corona central de les rotondes està enjardinada amb espècies autòctones. Es completa l'embelliment amb un element escultòric realitzat amb pedra de Santanyí.Les obres han tingut un cost aproximat d'1'2 milions d'euros, finançats íntegrament per l'Ajuntament de Santanyí. El projecte ha estat executat per l'empresa UTE Excavacions s'Horta-Copasa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.