cielo claro
  • Màx: 14.96°
  • Mín: 7.61°
13°

Un motorista de 72 anys mor atropellat per un cotxe a la carretera de l'Aranjassa

Ahir morí a Son Dureta Jaume Buades Ramis, de 22 anys que sofrí un accident diumenge

95032
Una grua retira el cotxe i el ciclomotor implicats en l'accident. | A.S.

Les carreteres de Mallorca es tornaren a tenyir ahir de sang. A l'Aranjassa un motorista de 72 anys morí després de ser atropellat per un cotxe que envaí el seu carril, pel que sembla quan avançava. A Son Dureta morí Jaume Buades, un jove que era en estat crític després d'un accidentar diumenge.La víctima es deia Fidel Moreno Bermúdez i tenia 72 anys. Era veí de Son Ferriol i ahir horabaixa, a les 18.25 hores, pilotova un ciclomotor en direcció a Palma, per la carretera de l'Aranjassa.De sobte, un Peugeot 206 SW, amb plaques de matrícula 9297 DJX, envaí el carril contrari perquè, segons sembla estava avançant i no va veure el motorista. La col·lisió fou terrible i Fidel Moreno fou arrossegat diversos metres, amb conseqüències mortals. La Guàrdia Civil posà en marxa el dispositiu d'emergència i l'112 informà de l'accident més d'una hora després d'haver-se produït.Els serveis sanitaris que es traslladaren fins a aquest punt quilomètric no van poder fer res per la víctima i els agents de Trànsit realitzaren l'atestat.

El tram on va esdevenir el sinistre era recte, amb alguns canvis de rasant, i plovia una mica, per tant la calçada era bastant relliscosa. La nit era tancada i la il·luminació a la zona és gairebé nul·la, el que podria també haver influït perquè el conductor no detectàs el ciclomotor. El Jutjat d'Instrucció número 1, que ahir es trobava en funcions de guàrdia, fou informat de l'atropellament mortal i l'empresa funerària es va fer càrrec del cos, al qual està previst que li realitzin l'autòpsia.

D'altra banda, Jaume Buades Ramis, un dels tres ferits en un accident de trànsit ocorregut el diumenge en el Port d'Alcúdia, morí ahir a l'hospital de Son Dureta.El jove tenia 22 anys i viatjava en la part posterior del turisme que s'accidentà. Una altra persona segueix ferida molt greu i un tercer sofrí lesions lleus en el sinistre. La víctima era molt coneguda a Alcúdia, on el seu pare "Guillermo Buades" fou regidor fa vuit anys. La família té una empresa de taxis i ahir el poble estava de dol per la mort del jove.Jaume Buades va ingressar a Son Dureta en estat molt greu i durant aquests dies el seu estat no va experimentar millora. Ahir va morir. El funeral es farà a les set i mitjana de l'horabaixa d'avui a l'església d'Alcúdia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.