nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Neix l'Associació d'Empresaris i Professionals ecologistes de les Illes

Els seus socis volen atreure tots els interessats en consum sostenible

A.MATEU. Palma.

Dia primer de febrer està previst que es constitueixi l'Associació d'Empresaris i Professionals Ecologistes de les Illes Balears, un col·lectiu que, de moment, té una quinzena de membres i que pretén convertir-se en el referent de tots aquells que estan interessats en el consum sostenible.

Aquesta associació vol aplegar tots aquells empresaris o professionals l'activitat dels quals és el màxim de respectuosa amb l'entorn. Hi ha des de productors ecològics alimentaris, centres de teràpies alternatives, associacions de comerç just, fins a bioconstructors.

Un dels promotors d'aquesta associació, Jaume Rivera (Barcelona, 1961), avançà ahir que un dels projectes més immediats que l'associació vol posar en marxa és la creació d'una pàgina web on apareguin les dades de tots els professionals d'aquest àmbit. Així, els possibles clients trobaran informació sobre qualsevol empresari ecològic.

«Un altre dels objectius és combatre l'intrusisme professional», comenta Rivera. «Moltes persones emboliquen els seus productes amb etiquetes que diuen ecològic, i moltes de vegades, d'ecològic no en tenen res més que el nom mateix», diu. «El que volem, per tant, és que tots els empresaris associats tinguin un distintiu que garanteixi que els seus productes s'han obtingut a través de processos am- bientalment sostenibles i el menys contaminant possible», assegura.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.