nubes dispersas
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.61°
11°

Quely adquirirà la maquinària de l'empresa competidora Rosdor

La firma galletera de Palma tanca les portes i desapareixerà del mercat

J.M/M.J. Inca.

L'empresa Quely d'Inca ha acceptat una oferta de compra per adquirir la maquinària de l'empresa galletera Rosdor, que obrí les seves portes a Palma i que ara, segons fonts de Quely, ha decidit tancar-les. Des de la propietat de la fàbrica de galletes d'Inca han manifestat que «en cap cas no hem comprat la societat que comercialitza la marca Rosdor, simplement hem acceptat una oferta de compra de maquinària que ens ha fet l'empresa».

L'actiu que ha adquirit Quely se centra en quatre o cinc furgonetes, dues envasadores i dos forns. I davant del tancament de la fàbrica de Palma, s'ha ofert un lloc de feina al personal de Rosdor que ha volgut continuar treballant. Per part de la propietat de Quely, no han vist adequat fer pública la quantitat que s'ha pagat per la maquinària que han adquirit, encara que asseguren que no són xifres altes, ja que s'ha fet una valoració adequada als actius que s'han comprat.

Des del grup Rosdor, el director general del qual i un dels accionistes és Gabriel Negre, es confirmà ahir la compravenda de l'empresa per part de Quely, tot i que encara no volgué revelar els detalls de l'operació, en espera de tancar-la. L'empresa confirmà la compra i avançà que serà Quely qui decideixi sobre el futur d'aquesta marca de galletes d'oli produïdes a Mallorca, les primeres que es comercialitzaren en recipients de plàstic.

Tanmateix, després de les declaracions de l'empresa Quely, tot fa preveure que la marca Rosdor desapareixerà del mercat, ja que Quely assegura que no ha comprat la societat, només la maquinària, i aquesta serà traslladada a les seves instal·lacions per a la producció de les marques que ha comercialitzat fins ara, perquè la nau de la fàbrica no s'ha comprat.

La propietat de Quely ha volgut deixar clar que «en cap cas amb la compra de la maquinària no se subroga cap actiu o passiu de l'empresa Rosdor».

Rosdor va obrir les portes a Palma amb la vocació de ser una clara competència a les galletes Quely, que diverses generacions de la família Domènech han comercialitzat des d'Inca, ara també per als mercats estatal i internacional.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.