cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 25°
27°

Els veïns disposaran d'una oficina d'informació de l'habitatge

La Sala crearà una plaça de funcionari per cobrir el nou servei

A.BASSA. Artà.

L'Ajuntament de Son Servera obrirà una oficina de l'habitatge, amb l'objectiu de facilitar als ciutadans del terme municipal tota la informació actual relativa al tema de l'habitabilitat. Es tracta d'apropar als veïns de Son Servera tots els ajuts a què poden accedir, ja sigui des del mateix Ajuntament o bé des del Govern Balear.

Així ho va explicar el batle de Son Servera, Josep Barrientos. «Ens hem reunit amb la Conselleria d'Habitatge del Govern i hem llançat aquesta proposta, perquè ens sembla una bona solució per fer més fàcil als veïns el coneixement de les subvencions i ajuts que existeixen entorn de l'habitatge. Volem facilitar la seva accessibilitat i millorar la informació en relació amb aquest tema, ja que de vegades alguns ajuts poden passar desapercebuts i es deixen perdre per desconeixement».

L'Ajuntament de Son Servera convocarà així una plaça de funcionari destinat a estar al capdavant de l'oficina informativa, que podria ubicar-se en el mateix Ajuntament. «Un funcionari municipal estarà dedicat a informar de tots aquests ajuts, com també de tots els programes que es llancin des de l'executiu autonòmic».

Barrientos va explicar que des d'aquesta nova oficina s'informarà sobre el programa de compra d'habitatge per a la seva immediata rehabilitació, sempre que sigui utilitzada com a habitatge unifamiliar i permanent. També s'oferirà assessorament sobre subvencions per a rehabilitació d'edificis, com també els programes d'habitatges usats en propietat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.