algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
11°

Madrid construirà el nou Palau de Justícia en un solar del carrer Pilar

El Ministeri estudia la ubicació provisional dels jutjats a Can Bauçà


El Ministeri de Justícia ja ha decidit que construirà els jutjats nous de Manacor en un solar cedit per l'Ajuntament i ubicat al carrer del Pilar. D'aquesta manera, Madrid haurà d'adaptar el projecte del nou Palau de Justícia, redactat en principi per ser construït en un solar de 7.000 metres quadrats, a aquest terreny municipal de tan sols 4.600 metres quadrats. El batle, Antoni Pastor, ha avançat que s'hauran de modificar les actuals Normes Subsidiàries per permetre una major edificabilitat del solar, amb l'objectiu d'intentar adaptar-hi al màxim el projecte previst.

Tot i haver pres ja aquesta decisió, el Ministeri de Justícia no preveu, de moment, un inici de les obres amb certa celeritat. S'apunten «dificultats» que obligaran a endarrerir, un temps, la construcció nova. A causa d'aquesta situació, i en el transcurs de les pròximes setmanes, un alt càrrec del Ministeri de Justícia es reunirà amb el batle, Antoni Pastor, i amb altres membres de l'equip de govern, per estudiar la viabilitat de traslladar les actuals dependències judicials de manera provisional a l'edifici de Can Bauçà.

La proposta que formulà l'Ajuntament al Ministeri de Justícia també incloïa que, arran del precari estat en el qual es troben els jutjats actuals de Manacor, mentre es construïen els nous, les dependències existents fossin traslladades a l'edifici municipal de Can Bauçà. Aquesta operació acontentaria ambdues parts, atesa la situació en què es troben per ara els jutjats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.