cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.12°

El teatre municipal presenta noves i greus deficiències estructurals

La situació ha obligat la Sala a apuntalar els baixos de la plaça

A. BASSA. Artà.

El teatre d'Artà torna a estar d'actualitat. Noves i greus deficiències estructurals i d'interior han obligat l'Ajuntament a prendre una sèrie de mesures. Així, el primer pas necessari ha estat apuntalar els baixos de plaça annexa a l'edifici, on hi havia una sala que s'utilitzava per a l'Escola d'Art Cramàtic.

Per tot això, la Sala ha sol·licitat una revisió absoluta de tot l'edifici, per conèixer detalladament quin és el seu estat actual. El tema està en mans dels advocats per veure quines són les accions legals que es poden emprendre per depurar responsabilitats.

El teatre d'Artà és un edifici nou, ja que s'inaugurà l'any 2001, i costà 3,6 milions d'euros. Per maig de 2007 la Policia local ja l'hagué d'acordonar, per la caiguda de peces de la façana. Ara han sortit aquestes altres deficiències, que «han estat tota una sorpresa» segons explica el batle, Rafel Gili, que exposà la seva preocupació en aquest sentit.

«Els informes encara no estan llests. Amb data d'avui no podem avaluar les deficiències i el cost que suposaran. Una vegada que en tinguem el resultat final, podríem emprendre accions legals», manifestà Gili.

El batle afegia que «recopilam tota la documentació que ens han demanat en relació amb l'execucio del projecte».

El teatre continua obert i s'hi mantenen les funcions habituals perquè, segons pareix, ni l'escenari ni l'auditori no corren perill. De totes maneres, seran els informes finals els que treguin a llum el seu vertader estat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.