algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

La Sala reclama al Govern balear un centre de dia i un altre de salut

El batle explicà que el d'estades diürnes podria ser realitat el 2008

L'Ajuntament de Porreres aprovà sol·licitar al Govern balear la construcció d'un centre de dia i d'un nou centre de salut a la localitat. Ambdues peticions s'aprovaren per unanimitat entre totes les formacions que integren el Consistori.

En relació amb el centre de dia per a gent gran, el batle de Porreres, Bernat Bauçà (UM), explicà que ja hi ha hagut contactes amb la Conselleria d'Afers Socials i que «vistes les necessitats per nombre d'habitants», la seva titular, Fina Santiago, havia expressat la seva intenció que aquest servei pugui ser una realitat l'any 2008. Quant a possibles emplaçaments, Bauçà informà que sobre la taula hi ha les opcions de la residència actual, les dependències de Sant Felip o cercar un solar en una altra ubicació.

En aquest sentit, el portaveu del PP, Jaume Gil, considerà que «s'hauria de comprar un solar nou amb prou terreny per al centre de dia, perquè d'aquí a dos o tres anys hi hagi espai per fer-hi una residència, ja que no tendria sentit fer dos serveis separats».

En relació amb el centre de salut, el batle indicà que després d'haver mantingut algunes reunions, hi ha «predisposició» del Govern però que, en qualsevol cas, «no seria al mateix lloc on està ara». Com a futures ubicacions, Bauçà suggerí el solar de Can Boterí, ubicat al centre del poble, o algun terreny als afores. Afegí que «hi ha diferents opinions: els qui pensen que al centre urbà és millor per a la gent gran, i els qui opinen que als afores és millor per a l'accés d'ambulàncies, i s'haurà d'estudiar».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.