algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.58°
11°

Mor de manera sobtada una nina de tres mesos a una guarderia a Palma

Policies i sanitaris del 061 van intentar la reanimació del bebè

F.R. Palma.
Una nina de tres mesos d'origen sud-americà va morir ahir poc després de les 9 del matí en una guarderia del carrer Josep Zaforteza Musoles, al Rafal Vell, sense que els esforços successius d'agents de la Policia Local i dels sanitaris del 061 per reanimar-la culminassin amb èxit. L'autòpsia del bebè ha assenyalat com a causa genèrica de la defunció una mort sobtada, és a dir, una mort natural que ocorre instantàniament o dins de la primera hora des del començament dels símptomes, en una persona amb malaltia prèvia coneguda o sense, però en què el moment i la manera de la mort són totalment inesperats.

Després de l'avís del personal de la guarderia sobre l'estat de la nina, Emergències 112 va activar un operatiu de rescat al qual la Policia Local de Palma va contribuir amb una «alerta verda», per la qual s'obre camí a l'ambulància medicalitzada fins al lloc de l'incident i, si s'hagués de menester, fins a l'hospital on s'ha de traslladar el pacient. Per desgràcia, la segona acció va ser ahir innecessària. Un equip de Psicologia de l'112 va atendre al llocmateix de la tragèdia la mare de la petita acabada de morir. La dona, d'origen equatorià, va haver de ser sedada.

Encara que l'autòpsia va revelar mort natural, la Brigada d'Homicidis de la Policia Nacional realitza la pertinent comprovació d'ofici. Aquest succés ha causat una gran commoció entre els cuidadors del centre i la resta dels alumnes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.