muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.26°
12°

Una explosió de gas propà fa greus destrosses a una casa a s'Arracó

En surten il·lesos dos anglesos que portaven un dia com a llogaters

94158
La Policia Local inspeccionà el lloc dels fets i comprovà els greus efectes de l'explosió i la potència del propà. | MICHEL'S.

Una violenta explosió va sacsejar poc després de l'alba d'ahir els veïns de s'Arracó. Però la sort estava aliada amb la parella d'anglesos que complia la seva primera jornada com a llogaters de la casa coneguda com can Riconet, al carrer Avenir, i que va sortir il·lesa de la deflagració de gas propà que va destruir un bany en el qual s'acabava d'encendre el llum i d'obrir l'aigua calenta, com també una habitació annexa. Torbats per aquest incident -a causa d'una bossa de gas que s'havia acumulat, segons els primers indicis-, els llogaters només van aconseguir posar-se en contacte amb la persona que els havia facilitat l'operació de lloguer de l'habitatge sinistrat. Llavors, va cursar avís a la Policia Local d'Andratx i aquesta, als bombers del parc de Calvià.

Així, hores després del sinistre, els bombers van tallar la clau de subministrament de les bombones de gas de l'habitatge, les parets que presentaven danys presentaven perill imminent d'ensorrament i van apuntalar els elements de les estructures que estaven afectats i que podien esfondrar-se en qualsevol moment.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.