muy nuboso
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
13°

Operació a Son Banya

La Policia arrestà dues dones

89886
Gairebé 50 agents inspeccionaren el lloc. Foto: V.V

El Grup d'Estupefaents, efectius de la UPR i Guies Canins, dugueren a terme ahir horabaixa una operació policíaca en un punt de venda de droga del poblat de Son Banya. Els agents arrestaren dues dones, mare i filla, i intervingueren restes de cocaïna, estris per pesar-ne i documents.

«En el marc del pla d'actuació del CNP en la lluita contra la droga, i en compliment d'una ordre judicial d'entrada i escorcoll, a les 16.30 hores s'ha efectuat una inspecció d'una de les cases del poblat de Son Banya, per funcionaris del Grup d'Estupefaents, ajudats per 40 policies de la UPR, motos i Guies Canins», informà la Policia.

El resultat fou la detenció de Dolores B.G., de 49 anys, i la seva filla, Ruth B.B., de 23. Ambdues tenen antecedents per tràfic de droga. Es varen intervenir un plat i una balança de precisió amb restes de cocaïna, a més d'embolcalls de plàstic, documentació i un ordinador portàtil. Les dues dones estan relacionades amb el clan de la Jesusa. De fet, Ruth és una de les encartades en el judici que el pròxim dia 20 comença a l'Audiència de Palma contra 16 persones del clan esmentat.

L'operació Serrells és el resultat d'investigacions que sorgiren de la detenció efectuada el mes de juliol, per la Policia Local, d'un individu que havia sostret un gram de droga del lloc inspeccionat ahir.

Una vegada finaliazada l'operació, i quan els efectius policíacs es retiraven, per part de la Unitat de Prevenció i Reacció (UPR), hagué de fer una maniobra de distracció amb artificis fumígens, a fi de cobrir la retirada de la resta de vehicles policíacs, que eren objecte del llançament de pedres i altres objectes. Els autors d'aquests llançaments eren gent relacionada familiarment amb les dues detingudes, a més de veïns i coneguts.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.