cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
11°

Els ajuntaments no temen la investigació sobre el Pla Territorial

Ofereixen la seva màxima col·laboració a la Fiscalia Anticorrupció

Els cinc ajuntaments a què la Fiscalia ha sol·licitat documentació davant d'un possible cas de corrupció relacionat amb el Pla Territorial de Mallorca, reaccionen de la mateixa manera: tranquil·litat i col·laboració total. Així, els batles de Sóller, Campos, Marratxí, Pollença i Alcúdia asseguren que la investigació no afecta decisions municipals. El fiscal Anticorrupció va remetre un altre escrit a l'Ajuntament de Campos dijous, mitjançant el qual sol·licita qualsevol informació relativa a la tramitació del polèmic camp de golf de la Vinyola. El batle, Guillem Ginard, va apuntar que facilitarà tota la documentació que ha sol·licitat el fiscal.

D'altra banda, tant una part dels terrenys del golf de la Vinyola com la totalitat dels terrenys d'una urbanització que es vol construir davant del Club Nàutic de la Ràpita, són les dues úniques zones rústiques que són considerades com a àrees de reconversió territorial en el Pla Territorial de Mallorca i preveuen la creació d'urbanitzacions per a 5.170 habitants a canvi de la demolició de l'hotel Rocamar a Sóller i el Don Pedro a Pollença.

Per part de l'Ajuntament de Sóller s'ha manifestat la «total voluntat de facilitar la investigació». La portaveu de l'equip de govern destaca que l'única àrea de reconversió a la vall és la de l'hotel Rocamar, zona que, en tot cas, seria desclassificada per permetre una gran urbanització de prop de 50 hectàrees a Campos. Quant a Marratxí, el batle, José Ramón Bauzá, es posa a disposició de la investigació i diu que el consistori té absoluta tranquil·litat. El mateix succeeix a Pollença i Alcúdia, on retalls en l'edificabilidad passaren a engreixar urbanitzacions a Marratxí.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.