nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

El refugi del Pont Romà rep avui els primers excursionistes

L'antic escorxador passa a formar part de la Ruta de la Pedra en Sec

ELENA BALLESTERO. Pollença.
El refugi del Pont Romà, el darrer dels que integren la coneguda Ruta de la Pedra en Sec, és operatiu des d'avui. La consellera insular de Medi Ambient, Catalina Julve; el batle de Pollença, Joan Cerdà; i la tinenta de batle, Francesca Ramon, realitzaren ahir una visita oficial a les instal·lacions que s'inauguraren el març passat però que no havien arribat a entrar en funcionament, ja que no hi havia xarxa de fecals a la zona.

Després de les obres per dotar de les xarxes corresponents per a aigües pluvials i fecals el barri del Pont Romà, el refugi, construït a l'antic escorxador municipal, està llest per començar a allotjar excursionistes. Té capacitat per a 38 usuaris. Disposa de 5 habitacions, dos banys i un menjador comú, a més d'una sala de descans i de lectura amb xemeneia, i un petit pati exterior. El preu de l'estada és de 10 euros per persona, si bé els excursionistes federats i les associacions tenen un descompte en aquest preu. Un altre servei és el de menjador.

El refugi del Pont Romà s'ubica al camí Vell de Pollença a Lluc, devorac el torrent de Sant Jordi, i tanca la Ruta de la Pedra en Sec, si bé fa més d'un any que l'Ajuntament aprovà en el ple que s'instàs el Consell de Mallorca a allargar-la fins a Formentor habilitant un petit refugi al far. De moment no hi ha hagut resposta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.