algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

La junta del Club Nàutic dimiteix en perdre la confiança dels socis

La directiva no guanyà la votació de la concessió dels amarraments

GUILLEM MAS. Felanitx.
La polèmica sobre les adjudicacions dels amarratges de la dàrsena esportiva del Club Nàutic de Portocolom ha acabat amb la dimissió, en bloc, de la Junta Directiva que presideix Bartomeu Tejedor, després de perdre per prop de cent vots la seva proposta. La Junta General Extraordinària del Club Nàutic va debatre dissabte passat dues propostes sobre l'adjudicació dels amarraments. La junta pretenia que els socis pagassin la part proporcional del seu amarratge adjudicat, en relació amb la inversió a realitzar i que només s'adjudicassin el 50% dels amarraments, malgrat que l'actual concessió permet adjudicar fins i tot el 80%.

Per la seva part, un grup de socis considerava que la distribució de les despeses de la tramitació de la concessió era desproporcionada i discriminatòria. D'aquesta manera, la seva proposta, que va ser la que més suport va aconseguir entre els socis, va ser que la part proporcional del possible dèficit es pagui després de comptabilitzar tant els ingressos com les despeses originades per l'explotació de la dàrsena, incloses el cànon. A més, proposaven que sí, que s'adjudiqui el 80% dels amarraments, donant preferència a l'adjudicació del 30% afegit als actuals llogaters.

La votació va ser favorable per al grup de socis que va aconseguir 160 vots a favor, mentre que la Junta Directiva només va tenir el suport de 62 vots. Una vegada realitzat l'escrutini, el president Bartomeu Tejedor va presentar la dimissió en bloc de tota la Junta Directiva del Club Nàutic de Portocolom.

Davant d'aquest panorama, els estatuts del club preveuen la creació d'una comissió gestora que estarà integrada pels cinc socis més antics de l'entitat. Ells gestionaran el club mentre es convoquen uns nous comicis. Així, Llorenç Adrover presidirà la comissió gestora, a la qual també serà present l'exbatle de Felanitx Antoni Grimalt. Així, la presidència de Bartomeu Tejedor i els seus directius al front del Club Nàutic de Portocolom ha tocat fi, i a partir d'ara s'obrirà un període per començar a tramitar el que seran els nous comicis de la nova Junta Directiva.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.