algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.57°
17°

El polígon es converteix en el gran mostrador de la fira d'ocasió

Centenars de persones s'interessaren pels vehicles de segona mà

G. MAS. Manacor.

La segona edició de la Fira de Vehicles d'Ocasió i Maquinària Agrícola que té lloc enguany va tornar a ser un èxit a Manacor.

Amb l'objectiu de posar a la venda cotxes de lloguer una vegada acabada la temporada turística, entre altres ofertes, les 18 empreses concessionàries de Manacor exposaren un total de 500 cotxes d'ocasió per tot el polígon industrial de la ciutat.

Centenars de curiosos s'acostaren al recinte per interessar-se, o cercar, alguna oferta que «valgués la pena» per adquirir un cotxe usat en bones condicions i per a tots els gusts, tots els colors i totes les mides. Des de tot terrenys fins a vehicles de gamma alta o turisme utilitaris, passant per cotxes d'importació i maquinària agrícola.

Aquest esdeveniment va néixer per demostrar que els clients han de confiar en els concessionaris oficials i no en altres persones que venguin cotxes. Així, els cotxes que es posaren a la venda tenen garantia i ofereixen seguretat. Com a novetat d'aquesta edició, s'hi han exposat cotxes de col·leccionista com el Seat 600, minis o cotxes d'època, entre d'altres. Així, es passejaren en comitiva pels carrers més cèntrics de la ciutat, per atreure més visitants cap al polígon.

Si en la primera edició s'arribà a 4.000 visitants, entre ahir i avui es preveu que se superin les xifres anteriors, sobretot en relació amb l'assistència. La II Fira de Vehicles d'Ocasió ha tingut la presència del batle de Manacor, Antoni Pastor, juntament amb membres del seu equip de govern i del Consistori.

Finalment, s'ha de recordar que la mostra estarà també oberta avui al públic des de les 10.00 fins a les 14.00 hores, al polígon de Manacor, i és ben segur que l'afluència de visitants i de públic tornarà a assegurà l'èxit d'una fira que ha nascut amb la finalitat d'ajudar el sector a treure uns vehicles que alhora són cercats per un gran nombre de persones.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.