algo de nubes
  • Màx: 15.65°
  • Mín: 7.61°
16°

Un motorista mor en ser arrossegat per diversos cotxes a Llucmajor

A més hi hagué sinistres a Camp de Mar, Palma i carretera de Felanitx

56778
El motorista va ser atropellat per diversos cotxes a la carretera Palma-Santanyí.

J.J. / M.T. Palma.

Un motorista morí ahir horabaixa a la carretera Palma-Santanyí, a quatre quilòmetres de Llucmajor, després de ser arrossegat per diversos cotxes, segons informà l'112.

D'altra banda, cinc persones sofreixen lesions, en principi totes lleus, a conseqüència de tres accidents que es registraren entre divendres a vespre i ahir de matinada. A Palma, devers les 23.15 hores, xocaren dos turismes a la confluència dels carrers Eusebi Estada i Arquitecte Gaspar Bennàzar. Un Ford Fiesta de color blanc que es dirigia a la plaça d'Espanya pel carrer d'Eusebi Estada, fou envestit per un Renault Clio. Els dos conductors, una jove i un jove, i únics ocupants, sofriren lesions de les quals foren atesos per metges del 061. Al lloc de la col·lisió s'hi desplaçaren diverses unitats de la Policia Local i de Bombers.

A la carretera entre el Port d'Andratx i el Camp de Mar, cap a les cinc de la matinada, un turisme bolcà en un revolt tancat. El conductor en sortí il·lès. Hi acudí una patrulla de la Policia Local . A la carretera de Manacor a Felanitx hi hagué un altre accident, amb dues persones atrapades que tenien ferides lleus.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.