cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:

La UIB acull la primera trobada de professors i tutors de secundària

Fou organitzada pel Programa d'orientació i transició a la universitat

Al voltant de 170 tutors i tutores de primer i segon de batxillerat de centres de secundària de Mallorca participaren ahir en la I Trobada de la UIB amb tutors i tutores de cursos de batxillerat de les Illes Balears. Aquesta jornada, que fou organitzada pel Servei d'Informació i el Programa d'Orientació i Transició a la Universitat (POTU), tenia com a objectiu principal posar a l'abast dels tutors i tutores dels cursos de batxillerat informacions noves sobre diferents aspectes de l'activitat de la Universitat repercuteixen directament sobre els futurs estudiants.

La jornada també serví per orientar els tutors sobre altres aspectes importants per als futurs alumnes universitaris, com és l'estat actual del procés de convergència de la UIB amb l'espai europeu d'educació superior (EEES). Aquesta xerrada va ser a càrrec de Juan José Montaño, director de l'Oficina de Convergència i Harmonització Europea. Per la seva banda, Lluís Ballester, director de l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) de la UIB, fou l'encarregat de donar a conèixer a tots els assistents les principals novetats relatives a l'acolliment i a la tutoria dels nous alumnes a la Universitat balear.

D'altra banda, Margalida Mas, cap del Servei d'Informació de la UIB, presentà l'oferta d'activitats d'orientació i d'informació de la Universitat per als centres de secundària de la Comunitat per a aquest curs 2007-2008. Segons informà la Universitat, aquesta jornada informativa per als tutors de primer i segon de batxillerat també es farà a Menorca, el dia 16 de novembre, i a Eivissa, el dia 30 de novembre de 2007. El POTU és un servei de la Universitat que té com a objectiu orientar i ajudar els alumnes de batxillerat a triar el seu futur universitari, mitjançant col·loquis i jornades informatives.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.