algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
10°

El trànsit per Manuel Azaña permet començar ja el palau de congressos

Per això, Cort tanca un tram de Joan Maragall per fer obres al solar

Des d'ahir a les 10.00 hores del matí, l'obertura al trànsit de la prolongació del carrer de Manuel Azaña, devora l'edifici de Gesa, ja ha permès al Consistori clausurar l'últim tram del carrer Joan Maragall amb la intenció de començar les obres que han d'alliberar el solar on s'ha d'ubicar el futur palau de congressos. Posteriorment als treballs de dotar de serveis aquesta parcel·la, Cort podrà començar la construcció d'aquest equipament turístic. És per això que el tancament d'aquest tram -perpendicular a Manuel Azaña i adjacent al solar- s'allargarà alguns anys, almanco, fins que finalitzin les obres del palau.

Tal i com afirmà la gerent de l'Empresa Municipal d'Obres Públiques, Cristina Díaz en el moment que tingué lloc l'obertura als vehicles de la nova prolongació d'aquest vial, el nou tram de 18 metres de llargada i uns 10 metres d'amplada, consta de sis carrils, quatre dels quals van en direcció cap a la mar i amb una voravia provisional de dos metres però en vistes d'eixamplar-la fins als set.

De la mateixa manera, el director general de mobilitat, Paco Donate assegurà que aquesta obertura suposarà «una major fluïdesa de trànsit, especialment, pels vehicles en direcció a l'autovia de Llevant que va a l'aeroport, l'Arenal i el Portitxol, ja que, abans, els vehicles només disposaven de quatre carrils de sortida des del carrer de Joan Maragall. Els conductors hauran de fer els mateixos girs però s'estalviaran una regulació de semàfor. Segons explicà Donate, durant els pròxims dies les càmeres de vigilància de la Policia Local estaran pendents de la coordinació dels semàfors i a la llum verda se li donarà una regulació més llarga per garantir la fluïdesa i evitar embossos, tant a l'entrada com a la sortida de Palma.

Com a part de les obres del palau de congressos, i després de tallar al trànsit en aquest tram de Joan Maragall, el Consistori haurà de fer la connexió del carrer de Brotad amb l'Avinguda de Mèxic.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.