algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

El Consell invertirà 350 mil euros en el poble durant l'any 2008

La presidenta Armengol inicia una ronda de visites a la part forana

ELENA BALLESTERO. Consell. El Consell de Mallorca invertirà 350 mil euros en el municipi l'any 2008. Així ho va confirmar ahir la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol, durant la seva primera visita oficial al poble. Armengol inicia així una ronda de visites pels 53 municipis de Mallorca «per parlar de tu a tu amb els responsables polítics i també amb la ciutadania», va dir la presidenta del Consell. El batle Andreu Isern (PSOE) va aprofitar la visita d'Armengol per reclamar majors ajuts per als municipis que, com el seu, han sofert en els darrers anys un fort creixement poblacional.

«La passada legislatura iniciàrem una petita revolució amb diferents millores d'infraestructures i serveis com la reforma del col·legi i de l'Ajuntament. Tot i així, el creixement desmesurat que hem tingut en poc temps fa que altres inversions i serveis com l'ampliació del col·legi públic o de la depuradora i l'obertura d'un nou dispensari siguin necessitats urgents», va explicar el batle.

El Consell de Mallroca invertirà 350 mil euros en el poble l'any 2008. La reforma del casal de la tercera edat, finançada a través del Pla d'Obres i Serveis, centra la major part dels ajuts que també corresponen a Cultura, Medi Ambient i Esports. Francina Armengol recordà que la reforma de l'edifici de la tercera edat és un dels projectes que es preveu finançar amb un preu total de 425 mil euros en els propers anys. «També està prevista l'escoleta», afegí la presidenta del Consell, que anuncià la seva intenció d'estendre la mà als Ajuntaments. «No puc entendre la política sense diàleg, la política és cooperar i treballar conjuntament», afegí.

La consellera insular d'Esports, Dolça Mulet, també visità ahir Consell per assistir a la posada en funcionament d'un servei mòbil de revisions mèdiques gratuites als escolars que practiquen esport. Mulet va acompanyar la presidenta durant el seu recorregut pel poble.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.