cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
13°

El Raiguer fa una nova campanya per millorar la recollida selectiva

L'1 de desembre es posarà en funcionament el nou sistema

Després d'un any de la posada en marxa de la recollida selectiva en els municipis que formen la Mancomunitat del Raiguer, s'ha elaborat un nou calendari de recollida per així poder millorar el servei als pobles d'Alaró, Binissalem, Búger, Campanet, Consell, Lloseta, Inca, Mancor de la Vall, Marratxí, Santa Maria del Camí i Selva. El president de la Mancomunitat, Joan Rotger, va anunciar que «s'han ampliat els dies de la recollida de l'orgànica i com a màxim es recolliran dues fraccions diàries, perquè ens vam adonar que si el mateix dia es recollia paper, vidre i envasos, per posar un exemple, era quan més problemes hi havia». D'aquesta manera, des de la Mancomunitat es posarà en marxa el nou sistema de recollida el pròxim 1 de desembre.

A més de canviar el calendari de recollida, des de la Mancomunitat es vol impulsar una forta campanya d'informació entre els veïns. «El sistema de la recollida selectiva necessita molta informació fresca i diària cap als usuaris i des de l'administracions hem de posar tots els nostres mitjans disponibles perquè els ciutadans ho tinguin el més fàcil possible». Encara que la recollida selectiva no acaba de funcionar a zones urbanes, a la part que es registren més problemes és en sòl rústic. En aquest aspecte, Rotger va manifestar que «volem posar més voluntaris que informin del sistema del reciclatge i de la seva importància, encara que els veïns que viuen en rústic han de dipositar les seves escombraries als punts verds habilitats».

A l'acte de presentació d'ahir van assistir Maria Mascaró, com a representant de l'empresa Melchor Mascaró; el director insular de Residus del Consell, Guillem Riera; i diferents batles de la zona.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.