cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
18°

Hospitalitzada una nina de Muro a la qual el seu pare li tirà un plat a cara

La Guàrdia Civil ha detingut el progenitor i la petita, de 3 anys, ha estat intervinguda

78560
La menor va quedar ingressada en l'Hospital Comarcal d'Inca.

Una nina de tres anys d'edat ha hagut de ser hospitalitzada a Inca amb lesions de pronòstic greu a conseqüència, suposadament, d'una agressió paterna. Agents de la Guàrdia Civil procediren a la detenció del progenitor, que segons la denúncia, tirà un plat a la cara de la petita i després la copejà.

Divendres a vespre, devers les nou i quaranta-cinc minuts, una dona es presentà al PAC (Punt d'Assistència Continuada) de Muro amb la seva filla de tres anys, que presentava severes lesions facials. La dona relatà als facultatius que l'atengueren que les ferides eren el resultat d'una agressió del seu marit contra la petita. Els metges activaren tot d'una el protocol habitual en aquestes situacion, que consisteix a contactar amb la Guàrdia Civil perquè s' encarregui del cas. La víctima, que estava commocionada, hagué de ser evacuada a l'hospital comarcal d'Inca, on quedà ingressada per sotmetre-la a una intervenció quirúrgica.

Per la seva banda, els agents de la Benemèrita es posaren en contacte amb la mare de la petita, que relatà que els fets havien succeït al domicili familiar, ubicat a Muro. El progenitor s'havia enrabiat per un assumpte domèstic. De cop i volta, l'home tirà un plat de cuina contra la menor, que en rebé l'impacte en plena cara. Després, presumptament, la va sacsejar i la va llançar contra la butaca, on seguidament la va copejar. Després d'escoltar aquest relat, els funcionaris policíacs iniciaren la recerca del sospitós, que va ser detingut aquell mateix dia.

Entre ahir i dissabte el veí de Muro va ser sotmès a un interrogatori a les dependències policíaques i es preveu que avui dematí passi a disposició judicial als jutjats d'Inca. La seva versió d'allò ocorregut divendres no ha transcendit, de moment.

Per la seva banda, la nina agredida es recupera a l'hospital de les lesions patides en la presumpta agressió domèstica, i és previsible que la jutgessa del cas decreti una ordre d'allunyament del pare, perquè no es pugui acostar a la petita. Finalment, la mare de la nina va denunciar que el seu marit té un caràcter molt irascible i va deixar entreveure que ella també havia estat víctima de maltractaments infligits pel seu espòs, encara que mai fins ara no ho havia denunciat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.