nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

La Sala estudia instal·lar càmeres de vigilància al parc de l'Alzinar

L'àmplia zona esportiva i lúdica pateix constants actes vàndalics

L'Ajuntament de Capdepera estudia la instal·lació de càmeres de vigilància al parc de l'Alzinar per tal de fer front al vandalisme que des de fa un temps pateix aquesta zona. Es tracta d'un ampli recinte ubicat vora l'escola de l'Alzinar i que disposa d'una sèrie d'infraestructures esportives i de temps de lleure.

El regidor d'Obres de l'Ajuntament de Capdepera, Mateu Garau, va explicar a aquest mitjà que «creim que seria molt positiu instal·lar càmeres de vigilància com una eina de control i seguretat, perquè molt sovint s'han produït actes vandàlics en aquest indret». Garau feia referència al fer que els vidres del gimnàs estan espatllats, s'han romput diverses canastres de bàsquet i hi ha pintades a les parets del recinte.

El regidor responsable de l'àrea explicava que l'equip de govern havia analitzat aquesta opció com una solució per aturar aquests actes. Així ara estan pendents d'una sèrie de tràmits però molt probablement, segons assegurà Garau, podran instal·lar-se ben aviat aquestes càmeres. Hem mirat els requisits i s'ha de demanar permís a Delegació de Govern. També s'ha d'anunciar amb un cartell ben visible que aquesta és una zona controlada per càmeres de seguretat», indicà. De moment el que ja sí s'ha previst en els pressuposts és una partida de 5.000 euros pel tancament del recinte.

D'altra banda, l'Ajuntament de Capdepera té previst fer un projecte de rehabilitació d'aquesta zona, ja que és un indret que a poc a poc s'ha anat degradant i que en aquests moments necessita una important actuació. Així ho defensa Garau. De fet fa uns anys quan era a l'oposició, ja demanà una millora de la zona. «La idea és recuperar aquest indret i mantenir i millorar l'oferta que hi ha actualment. És un projecte bastant ambiciós. Mantindrem i millorarem les instal·lacions del gimnàs que ara utilitza l'escola, la pista de futbet i la de bàsquet».

D'altra banda també el parc de l'Alzinar té una zona de joves infantil que en aquests moments té arena. Així s'adaptarà a la normativa. La idea és convertir aquesta zona en un indret atractiu i segur per als gabellins.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.