muy nuboso
  • Màx: 17.53°
  • Mín: 11.1°
17°

El Consell autoritza la millora de carrers per aturar les inundacions

Es modifica el projecte de renovació de la xarxa de clavegueram

A. BASSA. Artà.
El Consell de Mallorca ha donat màxima prioritat a l'execució d'una sèrie d'obres per millorar diversos carrers de la localitat, amb l'objectiu de posar fi a les inundacions que pateixen els veïns des de fa molt de temps, a causa de l'antiguitat de la xarxa de clavegueram. L'Ajuntament de la localitat modificarà el projecte de renovació de la xarxa, que s'executa en aquests moments, per incloure-hi una actuació urgent al carrers de Bellpuig i al de la Batlessa. Es tracta d'alleugerir el cabal d'aigua que passa per la Síquia i desviar-lo per altres carrers alternatius.

Aquesta modificació de l'ambiciós projecte rebé ahir el vistiplau del Consell, que es comprometé a efectuar un estudi per conèixer l'estat real de la xarxa i a mantenir el suport econòmic ofert fins ara en el Pla d'Obres i Serveis. Així ho assegurà ahir el conseller de Cooperació Local, Miquel Rosselló, en una visita que realitzà a Artà. El batle, Rafel Gili, li exposà la problemàtica de les inundacions que es produeixen amb la conducció de les aigües potables i pluvials a causa de l'antiguitat de la xarxa. S'ha de recordar que hi ha fugues de més d'un 70% d'aigua.

Amb la modificació esmentada es resoldrà en part aquest problema. Segons comentà Gili, la idea és que avui mateix els tècnics valorin el canvi del projecte i les obres puguin començar com més aviat millor. «S'ha de donar una resposta a aquests veïns pels problemes que pateixen des de fa temps». Aquesta serà just una solució momentània, però en qualsevol cas s'ha de renovar tota la xarxa de clavegueram amb vistes a un remei definitiu. D'altra banda, el conseller de Cooperació, visità ahir també el municipi de Son Servera, on es va reunir amb el batle de la localitat, Josep Barrientos, per conèixer els projectes que s'han demanat en el marc del Pla d'Obres i Serveis.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.