muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
16°

Una conductora mor en un xoc entre dos cotxes a la carretera vella de Sineu

La víctima va fer una maniobra irregular i un totterreny l'envestí, a prop de Sencelles

J.J. Ciutat

La pluja i les carreteres mallorquines són una mescla molt perillosa. Ahir una conductora alemanya morí a la carretera vella de Sineu, a l'altura de Sencelles, després que dos vehicles col·lidissin molt a prop d'un creuer.

D'acord amb les dades facilitades per la Guàrdia Civil i pel centre d'emergències de l'112, l'accident va tenir lloc a les tres i quaranta-cinc minuts de l'horabaixa, en el quilòmetre 20-900 d'aquella carretera.

La víctima, Anne Gret Sanny Brosda, de 71 anys, conduïa un Ford Escort i quan es disposava a realitzar una maniobra incorrecta va ser envestida per un totterreny Nissan Patrol, que no pogué esquivar-la. El cotxe sortí projectat i xocà amb una tanca, mentre que l'altre vehicle implicat quedava aturat a la vorera, també amb abundants danys materials.

La sort dels conductors, emperò, va ser molt diferent. La resident alemanya va morir gairebé a l'acte, i quan alguns conductors s'aturaren per auxiliar-la, ja havia perdut la vida. L'únic ocupant del Patrol, en canvi, en va sortir il·lès.

El subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil es va fer càrrec de la investigació, mentre que el jutjat de guàrdia d'Inca era informat de les circumstàncies de l'accident.

La víctima vivia a Son Carrió, a Sant Llorenç des Cardassar. Les seves restes mortals varen ser traslladades per l'empresa funerària cap a l'institut anatòmic forense.

El d'ahir a la carretera vella de Sineu no va ser l'únic accident registrat a la xarxa viària mallorquina. A les nou del matí, la via de cintura quedà col·lapsada i s'hi registraren retencions quilomètriques, que arribaven a la sortida de la Vileta.

El més vistós és que es tractava d'un xoc lleu entre dos turismes i un camió just al revolt d'incorporació a l'autopista de l'Arenal. Encara que era d'escassa gravetat, el col·lapse va ser sonat i la indignació dels conductors va ser també considerable.

De fet, durant els darrers mesos gairebé cada matí es produeixen col·lisions lleus a la via de cintura, amb la conseqüència de retencions enormes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.