algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

El PP critica que el Consell ajorni l'execució de la ronda nord a 2012

Recorden que el PSOE local va incloure la via al seu programa

MARTA MEDRANO. Inca.

El president de la Junta Local del PP, Rafel Torres, lamentà ahir que el Departament de Carreteres del Consell hagi decidit ajornar l'execució de la ronda nord d'Inca almenys fins al 2012.

Torres assegurà que, als darrers plens del Consell, el conseller d'Obres Públiques, Antoni Pascual, ha explicat que aquesta infraestructura no és prioritària i defensà ahir la necessitat d'aquest projecte viari, que permetrà desviar el trànsit que es dirigeix a Selva, Caimari, Mancor o Lluc del centre d'Inca i descongestionar algunes vies com la carretera d'Artà, l'avinguda Reis Catòlics o la carretera de Lluc.

El PP va criticar, a més, que el Consell no hagi planificat l'execució de la ronda que sí estava inclosa en el programa electoral del PSOE local. «Ens ha sorprès molt comprovar, després dels primers cent dies del Consell, que aquesta ronda no sigui considerada prioritària, ja que el PSOE també l'havia inclòs al seu programa electoral. Presentarem esmenes als pressuposts per tractar que aquesta obra s'avanci, perquè ens sembla que no pot esperar fins al 2012», va explicar.

Torres va aprofitar així mateix per repassar projectes importants que requereixen finançament del Govern i del Consell.

Soterrament

«El PP havia inclòs en el seu programa al Govern i al Consell el seu compromís per executar el soterrament de les vies, la ronda nord i el Teatre Principal. Ens estranya que ara, malgrat que el PSOE també havia inclòs aquests projectes en el seu programa, aquests no es facin realitat», defensà Torres.

Des del PSOE, el seu portaveu, Xavier Ramis, va explicar que l'agrupació local lluitarà perquè la ronda nord es faci amb un traçat allunyat del nucli urbà. «Ja hem fet gestions per tal que la ronda s'iniciï des de les cases de Can López, que és el traçat que sempre hem defensat, i pensam que és possible que la construcció d'aquesta via sí s'ha d'iniciar durant aquesta legislatura. De totes maneres el fet que nosaltres ho desitjam no té perquè ser sinònim que es faci», va sentenciar Ramis.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.