algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

El forat econòmic crea indignació

La residència d'ancians no pot atendre els pagaments necessaris

E. BALLESTERO. Pollença.

El forat econòmic de les arques municipals de Pollença creix dia rere dia davant de la indignació de l'actual equip de govern municipal, format per UM-UNPI, PSOE i PSM.

Les factures impagades de l'any 2006 continuen arribant a l'Ajuntament, que amb dos extrajudicials aprovats per valor de 850.000 euros, decidí la setmana passada apujar els impostos, com a única sortida possible per compensar el llast pressupostari.

El batle, Joan Cerdà (UM-UNPI), responsabilitza directament els seus exsocis de govern de la coalició PP-UMP d'haver ocultat factures impagades de 2006 fins després de les darreres eleccions municipals, cosa que ha deixat la Sala en una delicada situació econòmica.

Una vegada efectuat el relleu al capdavant de la Sala, el mes de juny de 2007 (UM-UNPI hi governa ara amb el PSOE i el PSM i ha deixat la coalició PP-UMP a l'oposició), han sortit a llum xifres preocupants.

El batle va confirmar ahir que l'Empresa Municipal de Serveis (Emser) presentà l'any 2006 un dèficit de 400.000 euros; el patronat de la ràdio, un dèficit de 30.000 euros i l'àrea de Turisme, un de 60.000 euros, i això només és el principi.

«Hem rebut una carta del Govern balear, en la qual ens avisa que hi ha factures impagades per un import d'almenys 17.000 euros i sabem que també hi ha factures impagades a un constructor de Pollença, per feines que encarregà l'àrea de Medi Ambient per valor de 70.000 euros», afirmà el primer edil en relació amb un tema que s'està convertint en l'eix del debat polític.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.