algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Cirer qüestiona la viabilitat del desmantellament de Son Banya

L'exbatlessa critica que no s'hagi fet públic un pla d'acció concret

Catalina Cirer, exbatlessa de Palma, féu ahir una primera valoració de l'anunci efectuat dilluns passat pel tinent de batle de Benestar Social, Eberhard Grosske, en el sentit que l'equip de govern municipal iniciarà el desmantellament del poblat de Son Banya a partir de 2008, iniciativa que es durà a terme per fases i que es prolongarà, en principi, com a mínim, al llarg de tot aquest mandat. Cirer afirmà ahir que cal donar un marge de confiança» a les intencions expressades per Grosske respecte del futur de Son Banya, marge que xifrà en un any, i afegí que en cas que es compleixin les esmentades intencions, el PP «serà el primer que felicitarà l'equip de govern».

No obstant això, la portaveu popular expressà també els seus dubtes sobre la possible viabilitat del projecte de desmantellament de Son Banya. «No s'ha fixat un pla d'actuació, ni s'han detallat els fets concrets que es duran a terme ni hi ha tampoc un calendari d'actuacions», assenyalà, i destacà que en el procés de desmantellament «és bàsic pensar en les persones que viuen allà i donar una solució a la seva problemàtica». A més, recordà les iniciatives socials i de reallotjament dutes a terme per anteriors equips de govern en favor de les persones més necessitades de Son Banya.

Cirer també recordà, en to crític, que a la passada campanya electoral el llavors candidat d'UM i avui portaveu de la formació nacionalista a Cort, Miquel Nadal, afirmà que si resultava elegit batle, «en tres mesos acabaria amb Son Banya». «Ara podrem veure si són capaços de complir amb les seves promeses», digué la portaveu popular, que qualificà d'«excursió mediàtica» la visita de Grosske. Precisament ahir, i tal com ja havia anunciat Cerdó dilluns, una empresa contractada per Emaya dugué a terme treballs especials de neteja a Son Banya, en els punts on hi havia una major brutícia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.