nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Dos homes moren en un accident a la carretera Manacor-Porto Cristo

El sinistre va tenir lloc ahir a la nit i es van veure implicats tres cotxes

Dos homes moriren a causa d'una col·lisió de vehicles registrada ahir al vespre a la carretera de Manacor a Porto Cristo, a uns dos quilòmetres d'aquest últim nucli.El sinistre va tenir lloc devers les 21.30 hores i s'hi van veure implicats tres cotxes: un Toyota Carina, un Hyundai Lantra i un Opel Omega. Pel que sembla, els dos primers circulaven en sentit a Porto Cristo i el tercer cap a Manacor. Per causes que s'investiguen el Hyundai va envair el carril contrari i impactà contra l'Opel Omega. En aquests dos cotxes viatjaven els conductors sols, d'entre 25 i 35 anys, i ambdós moriren. En el Toyota, la implicació del qual en l'accident no ha pogut ser aclarida pel moment, anaven dues persones que resultaren il·leses.

A través de l'112 es mobilitzà els serveis d'emergència. Efectius de la Unitat Territorial de Costes, Bombers de Mallorca, Guàrdia Civil de Trànsit i 061 es presentaren al lloc. El trànsit quedà tallat i es va desviar per la carretera de Son Carrió. El personal sanitari de les ambulàncies no pogué fer res per salvar la vida dels dos conductors, que moriren en l'acte a causa del brutal impacte. L'Opel Omega s'incendià després del xoc i els agents hagueren d'apagar el foc amb un extintor.

Per la seva part, la Guàrdia Civil es va fer càrrec de l'atestat per aclarir les causes i s'entrevistà amb els testimonis. També es donà avís al jutge de guàrdia, que posteriorment ordenà l'aixecament dels cadàvers. També se sol·licità la presència de diverses grues per retirar els vehicles sinistrats, després de la qual cosa es reobrí el trànsit. A última hora de la nit els conductors estaven identificats de manera provisional, i es tractava de dos homes d'entre 25 i 35 anys, si bé es continuaven fent gestions per identificar-los plenament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.