nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

La nova jornada de recerca d'indicis de Margalida Bestard conclou sense èxit

Uns 200 voluntaris pentinen Llucmajor, Campos i l'Arenal per trobar la dona de 72 anys

69172
Un bon nombre de voluntaris pentinaren la zona a la recerca de la dona. Fotos: P.PELLICER.

Un desplegament sense precedents i un resultat decebedor. Aquest podria ser el resum de la jornada de recerca d'ahir de Margalida Bestard Ramis, la dona de 72 anys que desaparegué el passat 10 d'octubre a l'Arenal de Llucmajor quan estava cobrant les mensualitats als seus llogaters. A les nou del matí d'ahir, els voluntaris de totes les agrupacions de Protecció Civil s'havien reunit al Club Nàutic de l'Arenal, on es muntà el punt de control, per començar la recerca. Al dispositiu, s'hi afegiren veïns de Pòrtol, familiars de Margalida i especialistes de la Guàrdia Civil amb cans ensinistrats i un helicòpter. Fins i tot, alguns particulars amb vaixells van rastrejar la costa de Llucmajor, mentre agents de la Benemèrita pentinaven penya-segats i zones rocoses.

La família de Margalida va comentar, al matí, que «han vingut unes 123 persones, per la qual cosa estam molt contents». Després el nombre va ascendir fins a fregar els 200 voluntaris i efectius, una xifra molt alta per a una recerca d'una desaparició a Mallorca.
La Conselleria d'Interior va informar que el desplegament presentava dos vèrtexs: el rastreig de la carretera que discorre entre Llucmajor i Campos i el d'un tram que uneix l'Aranjassa amb Llucmajor, on hi havia esperances de trobar algun rastre de la propietària septuagenària. Pinedes, pedreres, abocadors i torrents, sobretot els que són fàcilment accessibles amb cotxe, van ser registrats metre a metre. Campos, Llucmajor i l'Arenal (sobretot la part pertanyent al terme de Llucmajor) van ser despullats pam a pam, sense èxit.

No és clar si les darreres pluges torrencials afavoreixen o entorpeixen les investigacions: d'una banda, poden haver esborrat indicis; per un altre, poden treure a la llum proves abans ocultes.

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil, per la seva part, continua reconstruint els moviments de Margalida aquell fatídic matí del 10 d'octubre. S'han pres nombroses declaracions i se sap que portava més de 4.000 euros a sobre i un xec al portador, que ningú no ha cobrat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.