cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.15°

«El temporal s'endugué José Manuel»

Fa cinc anys que José Manuel Roiz, la seva esposa i les seves dues filles canviaren la localitat càntabra de Reinosa per Palma a la recerca d'una vida millor. La tempesta de vent que assolà l'illa el 4 d'octubre es cobrà la vida del pare i ha deixat la seva família sumida en la tristesa.

Per a Amalia, la seva esposa, i per a Sheila i Nerea, les seves filles, foren dues setmanes d'incertesa, encara que des del principi saberen que hi havia escasses probabilitats que José Manuel, greument ferit per la tempesta del passat 4 d'octubre al solar on es construeix el nou hospital de Son Espases, tornàs alguna vegada amb elles a la casa familiar del carrer Lluís Martí. Al final no hi hagué remissió per a les gravíssimes lesions que afligien el vigilant de les obres, i la família plora amb mesura la seva pèrdua perquè ha abocat llàgrimes davant de l'irremediable des què unes hores després de la fúria del vent els metges els informassin de la realitat de la situació.

José Manuel i la seva família havien arribat a Palma fa aproximadament cinc anys procedents de Reinosa (Cantàbria). Allà, on ell havia treballat des de sempre com a cambrer, les coses no pintaven bé al sector serveis per la desindustrialització de començaments dels 90. El dia de sant Francesc «el temporal s'endugué José Manuel», afirmà la seva dona.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.