algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

L'Ajuntament negocia un conveni per obtenir sòl industrial al poble

El municipi podria tenir tretze mil metres quadrats de polígon

L'Ajuntament de Maria de la Salut està tramitant un conveni, segons el qual el municipi tindria uns 13 mil metres quadrats de sòl industrial. A més, l'Ajuntament es quedaria amb altres 10 mil metres quadrats per a equipaments municipals. Aquests terrenys estan ubicats al costat del camp de futbol municipal i segons el batle, Antoni Mulet (PP), «és el lloc més ben comunicat de Maria».

La intenció de l'equip de govern municipal és crear un polígon per a la gent de Maria, de manera que «les naus oscil·larien entre els 600 i els 800 metres quadrats», va explicar Antoni Mulet, que va afegir que «amb naus d'aquestes dimensions donaríem una solució a la gent que té negocis al poble».

Mulet va explicar que «fa dues legislatures que es va firmar un conveni segons el qual, en lloc de sòl industrial, es recalificava com a sòl urbà i donava cabuda per a cinquanta habitatges unifamiliars». No obstant això, Mulet va assenyalar que «sempre ens hem mostrat partidaris de no créixer com a municipi, per això en el conveni canviam sòl urbà per sòl industrial, que és el que necessita el poble». Pel que fa al solar que es quedaria l'Ajuntament, el batle Antoni Mulet, va indicar que «en el ple el presentàrem com a la segona opció per realitzar la nova escola, però la primera opció continua sent a el clot d'en Maiol».

La construcció de la nova escola és una de les prioritats de l'equip de govern per a aquesta legislatura, per a la qual ja existeix un avantprojecte realitzat durant l'anterior legislatura.

El batle va assenyalar que «l'actual escola està formada per tres edificis de més de 80 anys, desfassats i que no estan adaptats per a minusvàlids, per la qual cosa la nova escola és una de les necessitats més immediates del poble de Maria de la Salut.» «Ara, des de la Conselleria d'Educació del Govern s'està estudiant la proposta de l'Ajuntament, al solar del clot d'en Maiol, però si aquesta opció no resultàs viable, llavors li presentaríem l'opció del solar ubicat al costat del camp de futbol», va aclarir Antoni Mulet.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.