algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Quatre persones resulten ferides en accidents de trànsit a Mallorca

Un cotxe que fugia de la policia s'estavellà a Artà durant la persecució

Quatre persones resultaren ferides de diversa consideració en tres accidents de trànsit registrats durant la matinada d'ahir a Mallorca. A més, els bombers hagueren de rescatar un home de l'interior d'un cotxe que s'estavellà durant una persecució policíaca a Artà dilluns passat. El primer dels sinistres es produí devers les 03.15 hores al carrer del Vapor de Santueri, a Portocolom, quan un vehicle amb dos joves a bord s'encastà contra un arbre. Al lloc, s'hi desplaçaren efectius dels Bombers de Mallorca, Policia Local de Felanitx i 061. Els Bombers hagueren d'alliberar un dels ocupants mentre que l'altre aconseguí sortir tot sol del vehicle. La Policia senyalitzà la zona i elaborà l'informe. El personal sanitari va atendre els ferits, de 32 i 21 anys.

El primer fou traslladat a l'hospital de Manacor ja que es fracturà un braç. El segon sofrí politraumatismes i fou evacuat en una UVI mòbil a l'hospital palmesà de Son Dureta, on quedà ingressat en estat greu.Amb prou feines una hora després es registrà una altra sortida de via, aquesta vegada en el port d'Andratx, al costat de la rotonda de cala Llamp. Un conductor perdé el control i s'estavellà contra la paret d'un habitatge. Agents de la Policia Local del municipi acudiren a la zona i trobaren el conductor, de 67 anys, ensangonat, per la qual cosa sol·licitaren la presència una ambulància. Passades les 05.30 hores es produí el tercer accident, al carrer d'Eusebi Estada de Palma. Una motorista d'uns 20 anys resultà ferida greu en sofrir una caiguda.

A més, la matinada del passat dilluns, els bombers del Consell de Mallorca, del parc d'Artà, hagueren de rescatar un home que havia quedat atrapat a l'interior d'un turisme. Al vehicle hi viatjaven uns altres dos homes i l'accident es produí en un revolt, a la carretera que va d'Artà a Sant Llorenç del Cardessar. Els fets es produiren devers les cinc del matí de dilluns passat. En l'interior del turisme viatjaven tres presumptes delinqüents, que eren perseguits perquè havien estat descoberts.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.