algo de nubes
  • Màx: 18.8°
  • Mín: 8.69°
18°

Els firaires decideixen que no muntaran les atraccions en la primera fira de diumenge

L'Associació de Firaires decidí ahir que no muntaran les atraccions al solar del quarter General Luque per a la primera Fira d'Inca, que se celebra diumenge.Els firaires consideren que aquesta ubicació no compleix les condicions mínimes per muntar-hi les atraccions, ja que el solar no està asfaltat i amb les pluges dels darrers dies la zona s'assembla a un fangar. També afirmen que no s'esperaven trobar aquest lloc en tan males condicions i que ha estat una sorpresa per a ells.

De la mateixa manera, explicaren que l'any passat, el batle d'Inca, Pere Rotger, els va prometre que s'asfaltaria la zona del quarter General Luque, però «el batle no ha complert la seva promesa».

Dimarts, l'Associació de Firaires es va reunir amb Pere Rotger i amb el regidor de Fires i Festes de l'Ajuntament d'Inca, Joan Rubert, que els comunicaren que enguany no podien muntar les atraccions a l'avinguda dels Reis Catòlics i que ho havien de fer al solar de General Luque. Els firaires denuncien que en la reunió «ens tractaren molt malament, amb menyspreu. El batle ens comunicà que es gastaria el mínim possible per habilitar el solar i que, si no ens agradava, que partíssim. Trobam que no mereixem aquest tracte, perquè alguns dels firaires fa 50 anys que munten les seves atraccions a Inca», afirmaren desde l'associació. També afegiren que avui es tornaran a reunir, per decidir si munten les atraccions per a la segona fira, que se celebrarà el proper dia 28.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.