muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

Desapareix una guia turística mentre passejava a Can Picafort

Jaqueline Telmant, de 45 anys, sortí a caminar sola dimarts passat

J.J. Palma.br> Una guia turística de Can Picafort es troba des del passat dimarts, dia 9, en parador desconegut. La dona havia sortit a passejar per una muntanya que no va poder precisar on era. Jaqueline Telmant, té 45 anys d'edat, encara que físicament n'aparenta molts menys. La dona, de professió guía turística, és una gran apassionada de tot tipus d'esports i és de complexió forta. Fa aproximadament un metre setanta centímetres i és de color. La seva nacionalitat és anglesa, però la seva família procedeix de Jamaica.

Dimarts d'aquesta setmana, aprofitant que era el seu dia de lliurança en el treball, la dona va agafar un autobús tota sola per després pujar a peu per una muntanya, segons sembla, ubicada prop de Can Picafort. Aquell dia, des del seu telèfon mòbil, va fer una darrera trucada a un amic. La dona li va anunciar que «gairebé estic arribant a la part de dalt de la muntanya», però tanmateix no va poder precisar al seu interlocutor de quin altiplà li estava parlant. Aquell dia no va tornar a casa i passades algunes hores, els seus amics començaren a estar preocupats i denunciaren la seva desaparició davant de la Guàrdia Civil de Santa Margalida.

El seu telèfon mòbil, després d'aquella darrera trucada, es troba desconnectat i els seus coneguts temen que s'accidentàs mentre era d'excursió o fos abordada per algun desconegut.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.