algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
14°

Un turista mor i tres resulten ferits en caure una balustrada a Cala Santanyí

El grup, que passava uns dies de vacances, es recolzà a la barana per fer-se una foto

59942
L'accident tingué lloc en aquesta finca, on l'accés fou restringit.

Un turista alemany mort, dos ferits de gravetat i un lleu és el resultat d'un accident que va ocórrer ahir horabaixa a Cala Santanyí quan un grup d'estiuejants es va recolzar a la balustrada d'un balcó per fer-se una foto. La paret es desplomà per un desnivell de dos metres, i va arrossegar en la caiguda els estrangers.D'acord amb les dades facilitades pel centre d'emergències de l'112 i per la Policia Local, l'accident va ocórrer poc després de les set i mitja de l'horabaixa, en un xalet ubicat al número 15 del carrer de Costa d'en Nofre.

El grup de turistes va pujar a una terrassa amb una balustrada de pedra de Santanyí per fer-se unes fotografies: quatre d'ells es van asseure damunt la paret i un cinquè es disposava a disparar amb la seva càmera digital quan, de sobte, el mur es va desprendre. La construcció era al costat d'un precipici de poc més de dos metres i les pedres i els turistes es van precipitar pel terraplè.

La Policia Local de Santanyí i les ambulàncies del 061 van acudir ràpidament fins al lloc del sinistre, mentre la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Manacor es feia càrrec de les investigacions oportunes. L'112 va informar que es tractava d'una terrassa que havia cedit per excés de pes. La víctima, de 79 anys, va rebre un fort cop al cap, la qual cosa suposadament li va provocar la mort. Els altres ferits van ser traslladats a l'Hospital de Manacor i les seves vides estaven fora de perill. Segons van explicar els Bombers, les quatre víctimes haurien llogat el xalet juntament amb quatre amics més per passar uns dies. L'112 va posar al servei dels turistes un equips de psicòlegs per donar-los suport.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.